– A  vendégeket először Galántai Norbert köszöntötte.


A több évi várakozást követően az idei alkalommal ismét megrendezésre került az Evangélikus Egyházi Óvoda családi estje, ez alkalommal a Disco muzsika és életérzés jegyében. Az ovi bálja – hagyományosan – az április végi időponttal, zárja a báli szezont Soltvadkerten.
Nos, ebben az esztendőben a nyitás-zárás egybeesett , ugyanis csak ez az egy nagy rendezvény volt a szezonban. 
Kiemelten köszöntötte az óvoda vezetőjét Szarka Ritát, Homoki Pál esperest és Kiss Molnár Gábor felügyelő urat, majd felkérte Szarka Ritát, hogy mondja el köszöntő beszédét.

Az óvónő köszöntötte az óvoda nevében a déli Evangélikus Egyházkerület felügyelőjét Font Sándor országgyűlési képviselő urat és feleségét, Kárász András alpolgármester urat, dr. Viszkók Zoltánt, Soltvadkert város jegyzőjét és Udvarhelyi Attila – iskola igazgató urat.
Köszönetet mondott a szülői, vállalkozói adományokért és segítségért, támogatásért mellyel hozzájárultak az est szervezéséhez és megvalósításához.
Úgy tartják, hogy az első lépést a legnehezebb megtenni , de ez a legmesszebbre visz.
Az idei esztendőben ez különösen igaz, mivel ezzel a szülői közösséggel, csapattal ez volt az első közös szervezés, a bál. De a járvány utáni időszakot követően is ez az első jótékonysági est itt, Soltvadkerten.
– Köszönet az SZMK vezetőknek, hogy átadták tapasztalataikat, megkönnyítve ezzel a munkát, a szervezés – rendezés feladatait.
 Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek meg. „
– Bibliai ige Máté könyvéből – 

A köszönet virágait adták át a fő szervezőknek,  dr. Schmélné Eifert Editnek és Gillich Helgának, a kiemelkedő közösségi munkájuk elismeréseként.

Homoki Pál esperes beszédében köszöntötte a vendégeket.
Kiemelte, hogy milyen örömteli az alkalom, hogy ismét együtt lehet a szülői, nevelői közösség a nehéz idők után.
Hálát adott, és áldást mondott a vacsora előtt.

A közel háromszázhatvan vendég a Kozák Rendezvényház finomságait fogyaszthatta az ízletes vacsora alkalmával.

A desszertről a Szent Korona Cukrászda gondoskodott.

 

A talp alá valót  az A’la Carte Showband biztosította.

A gyermekeket ugrálóvár és a lufihajtogató várta.

A vacsora előtt a gyermekek tánca, míg éjfélkor a már hagyományos ‘show-elem’ a szülők-nevelők tánca emelte az est hangulatát. 


Foto: Birofoto
         Unimarket Trade Kft.